Samen leren met LT&C

Gemma  Welkom op de Moodle leeromgeving van Lesterhuis Training & Consultancy. 

Deze leeromgeving wordt gebruikt als testomgeving en geeft voorbeelden van Moodle content. 
In deze leeromgeving vind je twee cursussen, de taal van de cursus wordt bepaald door je eigen taalkeuze en/of door het taalmenu boven in te wisselen.


Privacy
Bij het aanmaken van een account wordt je gevraagd om akkoord te gaan met de privacy voorwaarden van LT&C ten aanzien van de AVG regeling. 

Hierbij merken wij op dat de insteek van deze leeromgeving is om te laten zien waar je Moodle voor kunt gebruiken. Wanneer je met je account aanmaakt, gebruik een e-mailadres waar je toegang tot hebt om het account te bevestigen. Overige profielgegevens die je invult is naar eigen keuze, echter realiseer je dat wanneer je aanmeld in een cursus, dat andere deelnemers in dezelfde cursus profieldetails kunnen zien en eventueel via het berichtensysteem met je in contact kunnen komen. 

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn t.a.v. het gebruik van de leeromgeving of het aanbod?
Stuur dan een mailtje naar servicedesk@ltnc.nl 

Heel veel leerplezier! 

Gemma Lesterhuis

Eigenaar Lesterhuis Training & Consultancy

Aanmelden Nieuwsbrief


  

[edwiser-form id="1"]

  Beschikbare cursussen

     Digitale Vaardigheden, is een vaardigheid die in deze tijd niet meer gemist kan worden. 

  De cursus is oorspronkelijk ontwikkeld door Mary Cooch en beschikbaar gesteld op www.moodle.net onder de licentie:  Creative Commons Attribution 3.0 Unported License

  In deze leeromgeving wordt deze cursus gebruikt niet alleen om inzicht te geven in je eigen Digitale Vaardigheden, maar ook als voorbeeld cursus voor diegene die meer over Moodle willen weten. 

  Creative Commons LicenseLesterhuis Training & Consultancy vertaalde de cursus met hulp van de  Ontwikkelversneller. Over de jaren heen heeft LT&C de cursus aangepast door een aantal Moodle standaard activiteiten te vervangen door veel gebruikte community plugins, zodat je een betere indruk krijgt van de mogelijkheden die er zijn met Moodle. 

  Daarnaast maak je in de cursus met:
  • Het Moodle standaard thema: Klassiek. 
  • 2 Community plugins die in opdracht van LT&C zijn ontwikkeld door 2 community ontwikkelaars:
   • Cursusformat: VSF ontwikkelt en onderhouden door Gareth Barnard.
   • Block VSF ontwikkelt en onderhouden door Luuk Verhoeven. 

    Beide plugins zijn te vinden en gratis te downloaden op Github. 


   

  In deze cursus vind je presentatie bestaande uit 2 video's, de BigBlueButton Activiteit waar je zelf BBB kunt ervaren en informatie over het hosten van BigBlueButton.