Samen leren met LT&C

GemmaWelkom op de Moodle leeromgeving van Lesterhuis Training & Consultancy. 

Deze leeromgeving is gericht op de Nederlandstalige Moodle Community. Er wordt dus geen informatie verschaf over Moodle in het Engels. 

Voor de beschikbare trainingen wordt op dit moment géén vergoeding gevraagd. Om toegang te krijgen kun je geheel kosteloos een account aanmaken. Ik stel hier wel een minimum van maximaal 2 gebruikers van hetzelfde bedrijf. 

Indien je meer collega's toegang wil geven, dan is dit geen enkel probleem. Je kunt een aanvraag sturen naar LT&C. Je kan kiezen om de training via LTI en/of Coupons beschikbaar te maken. Per aanvraag vraag ik een minimale vergoeding van € 25,- excl. btw. Dit is ongeacht het aantal gebruikers dat toegang krijgt. 

Er is bewust gekozen deze leeromgeving op te zetten vanuit het standaard Boost thema. De navigatie is wel hier en daar met behulp van plugins aangepast. Mochten hier vragen over zijn, stel ze gerust. 

Privacy
Bij het aanmaken van een account wordt je gevraagd om akkoord te gaan met de privacy voorwaarden van LT&C ten aanzien van de AVG regeling. 

Hierbij merken wij op dat de insteek van deze leeromgeving is om niet alleen informatie te geven, maar ook gebruikers de gelegenheid te geven om met elkaar via deze leeromgeving in contact op te nemen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die Moodle biedt. I.v.m. de instellingen van Moodle houdt dit in dat je vindbaar bent voor andere gebruikers in het systeem die NIET in je cursus zitten, dit is mogelijk via het berichtensysteem.Wij adviseren je dan ook om bewust om te gaan met persoonlijke informatie die je profiel en/of cursussen deelt. 

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn t.a.v. het gebruik van de leeromgeving of het aanbod?
Stuur dan een mailtje naar servicedesk@ltnc.nl 

Heel veel leerplezier! 

Gemma Lesterhuis

Eigenaar Lesterhuis Training & Consultancy

Aanmelden Nieuwsbrief

    Beschikbare cursussen

    Digitale Vaardigheden, in deze tijd zou iedereen hierover moeten beschikken toch? 

    In deze cursus krijg je niet alleen inzicht in je eigen digitale vaardigheden, maar ook wat dit inhoud. 
    De cursus is ontwikkeld door Mary Cooch en beschikbaar gesteld op www.moodle.net onder de licentie:  Creative Commons Attribution 3.0 Unported License

    Creative Commons LicenseLesterhuis Training & Consultancy en de Ontwikkelversneller hebben deze cursus vertaald en aangepast voor de Nederlandse situatie. Bij deze aanpassing, hebben wij ervoor gekozen om standaard Moodle modules te vervangen door meer gangbare community plug-ins zodat je een betere indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is met Moodle.